Apel de urgenta 112
CORONAVIrus  - 
TELVERDE  0800 800 358
 

Contact

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu nr. 48, Targoviste, judetul Dambovita
Telefon: 0245 631 582 , 0372 614 600
Fax:       0245 210 509
Email:    sptadmin@spitaldb.ro

Programari  Ambulatoriu Integrat:  (0245) 631.582/( cereti int. cabinet)
Email sesizari: sesizari@spitaldb.ro;
Email GDPR  : gdpr@spitaldb.ro

PROGRAMARE ONLINE AMBULATORIU

 

 

Scurt istoric

Spitalul Judetean Targoviste a fost infiintat in anul 1930 intr-o cladire cu un numar de 20 de paturi.   In 1938 a avut loc extinderea acestuia, construindu-se inca 2 cladiri, numarul de paturi ajungand la 120. - In perioada 1940-1948 a luat fiinta sectia de Pediatrie, Obstetrica-Ginecologie, Nou Nascuti si Policlinica.

Scurt istoric

Managerul SIUT desemneaza un purtator de cuvant al spitalului care ii insoteste pe reprezentantii mass-media, pe durata prezentei acestora in incinta spitalului. In cazul in care acestia doresc intervievarea unui pacient, managerul va permite acest lucru numai dupa ce pacientul isi va da acordul cu privire la interactiunea sa cu mass-media.

Accesul reprezentantilor mass-mediei se face numai pe baza legitmatiei de acreditare in specialitate si a documentuluì de identitate, precum si cu acordul managerului spitalului.

Reprezentantii mass-mediei pot filma in spitale numaí in spatiíle pentru care managerul si-a exprimat acordul in mod explicit, iar intervievarea pacientilor sau filmarea acestora se poate face numaí in conditiile legii.

Accesul persoanelor care au asupra lor aparate de filmat, de fotografiat sau de ìnregístrat se va face numaí cu aprobarea managerului spitalului.

Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste

Proiecte europene

Servicii oferite de Spitalul Judetean

Orice pacient care intra in ambulatoriu este intampinat de o echipa de profesionisti.

Unitatea de primiri urgente este pregatita sa faca fata oricarei provocari.

Blocul operator al SJUT dispune de aparatura performanta de ultima generatie si specialisti bine pregatiti.

Extindere spital : Sectie noua Cardiologie, extindere UPU

Pentru a raspunde exigentelor pacientilor si standerdelor europene pentru sectia Cardiologie s-a demarat construirea unei cladiri noi. Deasemenea  pentru UPU se face o extensie.